Mijn Zwemlessen

High Class Zwemschool nabij Utrecht Leidsche Rijn

"Zwemles is veel meer dan alleen kennisoverdracht.”

Zwemles nabij Utrecht Leidsche Rijn

Swimpeace groep Mijn Zwemlessen
Swimpeace Mijn Zwemlessen

Welkom bij Mijn zwemlessen!

Ben je op zoek naar zwemles? ‘Mijn Zwemlessen’ biedt zwemles aan in kleine groepen en gericht op het welbevinden van ieder kind of persoon. Persoonlijke aandacht, veiligheid en vertrouwen staan daarbij centraal. Zwemles met als doel het NRZ zwemdiploma. De locatie van de zwemlessen is het zwembad van Van Der Valk, te Breukelen nabij Utrecht Leidsche Rijn.

Swimpeace Mijn Zwemlessen

Inschrijven Voor Zwemles

Jezelf of je kind inschrijven voor zwemles? Dat kan op deze pagina. Inschrijven kost € 25,00. Zodra wij je inschrijving binnen hebben, ontvangt u een bevestiging per email.

Er zijn nu nog plekken vrij voor de cursus in januari 2022. Maar aangezien we werken met kleine groepen, kan het zijn dat de gekozen dag of tijd niet meer beschikbaar is. We nemen binnen 7 dagen contact met je op over de plaatsingsmogelijkheden.

Let op! We roepen kinderen voor zwemles / het zwem ABC vanaf 5 jaar. Inschrijven is wel mogelijk voor kinderen vanaf 4 jaar. Deze inschrijvingen worden dan op de wachtlijst geplaatst. Bij Puppy zwemles roepen we kinderen op die tussen de 3 en 4 jaar oud zijn.

Maak je keuze

Inschrijven

Zwemjuf Mijn Zwemlessen
Zwemjuf Mijn Zwemlessen

Zwemles met Jasmijn

Hi, ik ben Jasmijn! Ik ben oprichter en zweminstructrice van Mijn Zwemlessen. Al ruim 17 jaar heb ik ervaring als zwemonderwijzer, met kennis van het allround zwemonderwijs. Behalve dat zwemmen een goede manier is om je zelfredzaam te maken, is zwemmen ook leuk! Het plezier dat ik uit zwemmen haal, draag ik op een spelende leerwijze over aan mijn leerlingen. Tijdens mijn zwemlessen heb ik veel geduld, ben ik invoelend en staat veiligheid voorop. Behalve een zwemdiploma, hoop ik mijn leerlingen ook leuke herinneringen en een leven lang zwemplezier mee te geven!

Mijn Zwemlessen

Wat onze klanten zeggen

Uitgereikte zwemdiploma's

A:

0

B:

0

C:

0